info@sd-f.nl     Kundig en betrouwbaar

   +31 (0)6 42 25 90 77    Utrechtseweg 310  6812 AR Arnhem

Samenwerken

SDF Lease & Finance is een toonaangevend bedrijf op het gebied van lease en financieringsoplossingen voor het MKB en grootbedrijf

 

Bent u leverancier van bedrijfsmiddelen en wilt u uw klanten financiering kunnen bieden zodat zij ontzorgd worden én sneller kunnen beslissen over de aanschaf bij uw bedrijf? Door lease aan uw klanten te bieden, bereikt u meer klanten en verkoopt u meer bedrijfsmiddelen. Hierbij verzorgt SDF Lease & Finance het gehele financieringsproces. Het kost u geen extra tijd en u loopt geen kredietrisico.

Waarom financiering aanbieden aan uw klanten (Vendor Lease)?

Meer verkopen

Lease vergemakkelijkt het investeringsbesluit voor klanten en neemt een drempel weg. Zo kan de klant snel beslissen.

Behoud uw klant

Door uw klant lease te bieden vergroot u de klanttevredenheid en loyaliteit. Doordat u inzicht krijgt in de duur van de leasecontracten, heeft u zicht op de gebruikstermijn en de vervanging van deze bedrijfsmiddelen. 

Marge verbetering

Door lease aan te bieden vermindert u de onderhandelingen over de aankoopprijs. De klant rekent met een maandprijs, waardoor u betere marges realiseert. 

De voordelen van samenwerken met SDF Lease & Finance

  • Ontzorgen

    SDF Lease & Finance draagt zorg voor het volledige financieringsproces. Denk hierbij aan het opvragen van de jaarcijfers, de identificatie van de klant, het kredietacceptieproces en het ondertekenen van de contracten. Zo biedt u de klant extra service aan zonder dat u dit extra tijd kost.

  • Snel betaald

    Wanneer alles rond is met uw klant, zorgen wij voor snelle betaling van de factuur. Zo weet u zeker dat het geld snel op uw rekening staat.

  • Partnerschap

    Wij werken samen met u als leverancier. Samen om voor u de deal optimaal rond te krijgen, zodat zowel u als de klant snel en goed geholpen zijn. Hierin staan transparantie en persoonlijke communicatie centraal.

Meld u direct aan als Partner/Vendor